Votaţi ATR Blog în competiţia Top 100 Language Professional Blogs 2012!

email

Vote the Top 100 Language Professional Blogs 2012

ATR Blog, blogul Asociaţiei Traducătorilor din România, a fost nominalizat pentru al treilea an consecutiv în competiţia internaţională Top 100 Language Lovers 2012, organizată de Lexiophiles şi ba.bla, la categoria Language Professional Blogs.

Creat în septembrie 2008, ATR Blog este un serviciu de informare, oferit gratuit comunităţii traducătorilor de Asociaţia Traducătorilor din România, membră a Federaţiei Internaţionale a Traducătorilor. ATR Blog îşi propune să vă ţină la curent cu noutăţi, evenimente şi recomandări din domeniul traducerilor şi din activitatea Asociaţiei Traducătorilor din România. Pe ATR Blog puteţi citi peste 560 de articole, organizate în peste 35 de categorii şi peste 1000 de cuvinte-cheie.

Din cele 935 de nominalizări, organizatorii au selectat câte 100 de bloguri la fiecare dintre cele patru categorii ale competiţiei, ATR Blog fiind singurul blog în limba română din concurs:

• Language Learning
• Language Professionals Blogs
• Language Facebook Pages
• Language Twitterers

Pentru a vota ATR Blog în  Top 100 Language Professional Blogs 2012, faceţi clic aici sau pe pictograma de mai sus, selectaţi ATR Blog din lista alfabetică, iar apoi derulaţi până în josul paginii şi apăsaţi pe butonul “Vote“.

De asemenea, puteţi susţine ATR Blog distribuind acest mesaj în reţelele dvs. sociale.  Puteţi face acest lucru, apăsând pe butoanele din bara socială de pe această pagină (lateral stânga).

Fiecare vizitator poate vota pentru un singur blog la fiecare dintre cele patru categorii. Voturile cititorilor reprezintă 50% din punctajul total. Etapa de vot se încheie în 28 mai, iar rezultatele sunt publicate în 31 mai.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Popularity: 1%


Votaţi ATR Blog!

Votaţi ATR Blog în competiţia Top 100 Language Professional Blogs 2012!

Vote the Top 100 Language Professional Blogs 2012

Abonaţi-vă la ATR Newsletter!Cele mai populare articole

Cititori online

Răsfoiţi arhivele!

Categorii