Despre ATR

email

Asociaţia Traducătorilor din România, membră cu drepturi depline a Federaţiei Internaţionale a Traducătorilor şi a EULITA, este o organizaţie profesională activă, care se bucură de recunoaştere la nivel european şi mondial şi care reprezintă cu mândrie traducătorii şi interpreţii români.

Vă invităm să ne unim forţele şi să promovăm împreună practicile profesionale deontologice şi înaltele standarde de calitate în serviciile de traducere şi de interpretariat!

Misiune

Promovarea şi reprezentarea la nivel naţional şi internaţional a traducătorilor, interpreţilor şi terminologilor din România, apărarea drepturilor şi intereselor lor nepatrimoniale, promovarea unui standard de înaltă calitate a traducerii în mediul profesional românesc.

Viziune

Impunerea unor înalte standarde de calitate în serviciile de traducere şi promovarea Codului deontologic al ATR vor contribui decisiv la ridicarea prestigiului profesiilor de traducător şi interpret.

Valori

  • Înalta calitate în serviciile de traducere
  • Bunele practici şi deontologia profesională
  • Reflectarea drepturilor şi intereselor traducătorilor în cadrul legislativ care le reglementează activitatea
  • Formarea, învăţarea şi informarea continuă
  • Studiul şi cercetarea în domeniul traducerii şi al interpretariatului
  • Parteneriatul şi colaborarea cu autorităţile publice şi cu sectorul de afaceri în vederea promovării drepturilor şi intereselor traducătorilor.

Aderaţi la Asociaţia Traducătorilor din România!

Formare profesională pentru traducători şi interpreţi

Formarea continuă şi dezvoltarea profesională se numără printre valorile principale pe care a fost clădită Asociaţia Traducătorilor din România, iar activitatea ATR în acest domeniu este constantă şi foarte intensă.

Publicaţii ATR

Popularity: 1%

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Votaţi ATR Blog!

Votaţi ATR Blog în competiţia Top 100 Language Professional Blogs 2012!

Vote the Top 100 Language Professional Blogs 2012

Abonaţi-vă la ATR Newsletter!Cele mai populare articole

Cititori online

Răsfoiţi arhivele!

Categorii