ATR

Asociația Traducătorilor din România

În serviciul profesiei de traducător

   
Asociatia Traducatorilor din Romania
ATR > Conferința ATR 2007

Conferința anuală ATR 2007
Ediția a III-a

Sibiu Capitala culturala europeana

3 zile de sesiuni de dezvoltare profesională și evenimente sociale dedicate traducătorilor, interpreților și terminologilor.


Locul de desfășurare:
Hotel Ana
Șoseaua Alba Iulia nr. 120
Sibiu, Capitala Culturală Europeană

Peste 15 sesiuni de dezvoltare profesională pentru traducători, interpreți și terminologi oferind câte ceva pentru fiecare.

Evenimente de interacțiune care permit contactul cu traducători, interpreți și firme de traduceri din întreaga țară.

Ocazii unice de a vă promova serviciile pe toată durata conferinței și în cadrul evenimentului special Bursa traducătorilor.

Înscrierea la conferință

Consultați programul conferinței, completați formularul de înscriere și transmiteți-l către ATR prin email, fax sau poștă. Profitați de reducerea taxei de înscriere la conferință înainte de 9 martie 2007.

Aderarea la ATR - momentul ideal

Este momentul ideal pentru a adera la ATR, diferența dintre taxa de participare pentru nemembri și pachetul combinat aderare la ATR + taxă de conferință este de numai 25 RON! Aderenții au posibilitatea de a achita cotizația de membru până în 2010 în combinație cu taxa de participare la conferință, cu o reducere unică de 70 RON! Aderați acum la ATR și profitați de reducerea cotizației și de taxă redusă de participare la conferință rezervate membrilor ATR. Conținutul dosarului de aderare: http://www.atr.org.ro/inscriere.html

Titularizarea membrilor ATR

Deveniți acum membru titular cu drepturi depline al ATR. Profitați de reducerea substanțială combinată la taxa de titularizare și taxa de participare la Conferința anuală a ATR. Titularii au posibilitatea de a achita cotizația de membru titular până în 2010 în combinație cu taxa de participare la conferință cu o reducere unică de 140 RON! Conținutul dosarului de titularizare: http://www.atr.org.ro/titularizare.html

Program turistic și cultural

Orașul Sibiu este Capitala Culturală Europeană în 2007. Îmbinați utilul cu plăcutul: rezervați-vă 3 zile pentru a participa la cel mai important eveniment al anului pentru traducători într-un oraș cu un farmec medieval aparte. După încheierea lucrărilor conferinței, ATR organizează un program de vizitare a atracțiilor turistice din Sibiu.

Cazare

Ofertă unică de cazare la prețuri speciale pentru participanții la eveniment la Hotelul Ana, locul în care se desfășoară a III-a ediție a Conferinței ATR. Hotelul dispune de conexiune la Internet (contra cost). Rezervați-vă camera acum: contactați Hotelul Ana și solicitați prețul special pentru Conferința ATR! Locuri limitate!

Hotel Ana
Adresa: Șoseaua Alba Iulia nr. 120, Sibiu
Tel: +40 269 228 856, fax: +40 269 228 875; e-mail: office@hotel-ana.ro ; site web: www.hotel-ana.ro
Ofertă specială pentru Conferința ATR
Cameră single: 47 EUR/noapte
Cameră dublă: 62 EUR/noapte

Plata taxei de participare

Taxa de participare se poate achita prin virament bancar sau mandat poștal în contul Asociației Traducătorilor din România, cod fiscal 16797125, IBAN RO10 BTRL 0130 1205 A939 49XX deschis la Banca Transilvania Sucursala Cluj-Napoca, Str. Eroilor nr. 36.
Nu uitați să menționați numele dv. la caseta de comentarii a OP-ului sau a mandatului și să precizați scopul plății. Înscrierea la eveniment este confirmată în momentul intrării contravalorii taxei în contul ATR.

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la Conferința ATR 2007!

Înapoi la începutul paginii

Nu uitați!

Marcați data Conferinței anuale ATR în agenda dv.!

Trimiteți formularul de înscriere până în 9 martie și atașați copia după dovada plății taxei.

Spuneți unui prieten despre Conferința anuală ATR!

Programul conferinței

Formularul de înscriere

Impresiile participanților la ediția a II-a a Conferinței ATR

Sibiu Capitala Culturală Europeană (album foto)

English versions:

Registration form (EN)

Conference program (EN)

Înapoi la prima pagină a sitului ATR

© Copyright ATR 2004-2005. Toate drepturile rezervate. designed by Netlogiq & developed by Web Wide World